• Evenemang idag
Lördag
8
April 2017
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Vårbal: SKAM + Gabrielle

VÅRBAL – SKAM – GABRIELLE

I samarbete med Paraply Produktion presenterar vi nu stolt Karlskronas, genom tiderna, fetaste vårbal den 8 April 2017!


Vi har bokat Nordens just nu hetaste artist som bland annat gjort musiken till högaktuella serien SKAM. Gabrielle toppar för tillfället alla listor med låten "Fem fine frøkner” och har även med sig singeln “Ring meg” i bagaget som bland annat toppat iTunes, sålt 10x platinum och blivit den mest streamade låten i Norges historia. Gabrielle är fullbokad hela 2017 och kommer som det ser ut nu inte synas någon annanstans i södra Sverige. 8 april kommer hon till vårbalen i Karlskrona konsthall för att fullkomligt lyfta taket.

Utöver en fet efterfest där vi garanterat skriver historia så börjar kvällen i balens tecken. Klockan 19.00 prick öppnar dörrarna till Karlskrona konsthall. Där möts ni av fördrink och fotografering. Sedan slår ni er ner på er plats och kvällen börjar. En 3-rätters middag dukas fram med 2 glas vin som ingår. För den törstiga går det självklart att beställa mer i baren. Efter middagen dukas borden undan och det bjuds upp till vals. Sedan anländer mer folk vid eftersläppet från 23.00 och vi rullar in i dimman till Gabrielles konsert.

Evenemanget är endast för studenter men man får givetvis ta med sig +1 som inte är student. Medlemspris 425 kr annars 495 kr.

Biljetter köper ni här: http://rosenboms.se/?product_cat=tickets

Vi har arrangerat professionell fotografering för att dokumentera er och denna underbara kväll vi väntar oss.

Klädkod?
Mörk kostym eller Högtidsdräkt. Det är lika okej att ha Mörk Kostym som det är att ha Högtidsdräkt och tvärt om. Vi har två klädkoder för att dem som vill ska få använda sina uniformer och frackar. Läs mer om klädkoderna här: http://www.vett-och-etikett.com/vett-och-etikett.asp?tips=Vett-och-Etikett-tips

Allergier?
Lugn, skicka din allergi till info@rosenboms.se. Märk mailet med allergi.

+1 och bordsplacering?
Om man tar med sig +1 som inte är student, eller som är student så skriver man dennes namn i sin bokning. Går man i par så är det viktigt att informera även detta. Går man som vänner i grupp men vill sitta med varandra så skickar man ett mail med allas namn. Om man skickar fler än ett mail med den informationen får man ha överseende om att det kan bli fel. Vi gör dock så gott vi kan för att det ska bli rätt. Mail om önskad bordsplacering skickas till info@rosenboms.se senast den 20 Mars.

För frågor och funderingar om kvällen vänligen kontakta curator Malina Borg Sigg på facebook eller malina@rosenboms.se!

Vi ser fram emot en underbar kväll!

I siffror

108 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

227 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vårbal: SKAM + Gabrielle, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari