• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Fredag
1
September 2017
Valhallavägen 1, SE-371 41 Karlskrona, Sverige Karlskrona

Campusfestivalen

Efter succen med Campusfestivalen 2016 och Majpartaj 2017 så återkommer nu F2D tillsammans med Studentkåren i Blekinge och Studentregion Blekinge med en ny upplaga av Campusfestivalen! Entrén är fri för alla BTH studenter fram tills 28 augusti ifall du förregistrerar dig hos Blekinge studentkårs expedition/kårexpedition. Expeditionen kommer att finnas på plan 3 i H-huset.

Tema
Årets tema genomsyras helhjärtat av vår kära högskolas logotype. Designen i samband med en otroligt stor uppsättning av lampor kommer att vara en fröjd för dina kära ögon - en magisk afton utlovas med andra ord :)

Musik
Vi blandar den senaste elektroniska musiken tillsammans med gamla melodier från 80- till 2000-talet (främst 90-talet) på gräsmattan utanför J-huset/Biblioteket på Blekinge Tekniska Högskola.

Åldersgräns
18år. ID kort är obligatoriskt.

Entre
BTH student
Som BTH student så har du fri entré till Campusfestivalen ifall du registrerar dig vid Blekinge studentkårs expedition på plan 3 i H-huset (utanför biblioteket) innan den 29 augusti 17:00. Expeditionen är öppen alla vardagar mellan 15:00 – 17:00. Allt du behöver för att förregistrera dig är ditt personnummer, email samt mobilnummer.

Ej student
Du som ej är BTH student kan köpa biljett till Campusfestivalen på Billetto.se. Köper du ”EARLY BIRD” innan 28 augusti 15:00 så betalar du endast 100kr. Priset höjs till 150kr efter den 28 augusti. Var smart och ekonomisk – köp i tid.

Mat & Servering
Mat- och dryckesservering finns tillgängligt mellan 15:00 - 01:00.
Ett generöst matutbud serveras direkt från grillen i samarbete med Rotundan och Blekinge Studentkår. Vegetariskt, veganskt, mjölkfritt och glutenfritt kommer såklart finnas att beställa

Artister
Se http://bthfestivalen.se

Om arrangören F2D
Förutom att en del av oss är studenter på BTH så är F2D (Forced 2 Dance) en eventorganisatör som har som främsta fokus att föra eventupplevelsen ett steg längre inom den svenska musikscenen. Vi organiserar event på noga utvalda platser som kan ge den bästa upplevelsen samt skapar scener med egen design för att få en unik bild av vad vi vill förmedla. Förutom ljud, ljus och dekoration av högsta kvalitet satsar vi på att leverera en helhetsupplevelse som sticker ut. Vi lämnar ingen oberörd, på F2D:s event får du en helhetsupplevelse utöver det vanliga i Sverige.

Mer nöjen på Valhallavägen 1, SE-371 41 Karlskrona, Sverige
Lördag 12 Maj 2018
I siffror

289 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

297 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November