• Evenemang idag
Söndag
12
Februari 2017
Natha Yoga Karlskrona Karlskrona

Kärlekens Mirakel

Tillbring Alla Hjärtans Dag i en mysig stämning, med underbara övningar och lek!

Österländska visdomen säger: "Där det finns oändlig kärlek, det omöjliga blir lätt möjligt", men den tantriska traditionen tillägger: "Min största lycka är att göra min älskade mycket lycklig".
Vad är kärlek? En känsla, en passion, ett känslomässigt och sexuellt behov? En bublande, oemotståndlig strävan efter varandra, efter det gudomliga, en strävan efter kompletterande, en önskan för polarisering ? Ett överflöd, en outsäglig lycka, en euforisk förorening? Utan kärlek, utan medkänsla och utan inre frid kan vi aldrig vara lyckliga. Utan kärlek även himlen är ett helvete.
I stället för att älska lite grand, det är oändligt mycket bättre att alltid älska gränslöst. Vi bli mer lyckliga på grund av den mystiska kraften som skänker oss konstansen.
I en djup relation, någons kärlek kan klinga inom dig och fördjupa dig. Det finns två sätt att upptäcka sig själv: en är meditationen, den andra är kärleken. Genom den älskad blir du medveten om ditt inre väsen. Det blir en väg tillbaka till dig själv. Desto djupare kärleken är, desto djupare är du. Kärleken är en farlig väg och endast de som har mod kan resa på den.

I siffror

191 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
Boenden närmast Natha Yoga Karlskrona natten mellan 19 och 20 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Natha Yoga Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kärlekens Mirakel, Natha Yoga Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November