• Evenemang idag
Fredag
9
December 2016
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Julfest & Nattklubb

Välkomna till vår årliga JULFEST i samarbete med Paraply Produktion!

Vi presenterar nu stolt höstens galnaste kväll för studenter. Vår julfest bjuder denna gången på både mat, underhållning, livemusik och nattklubb i Karlskrona Konsthall med klädkod: Juligt i håret.


Kl 19.30 öppnar vi dörrarna och välkomnar er in i minglet med rykande glögg. Därefter sätter middagen igång med snaps & sång, öl/vin/cider och det traditionella julbordet. Efter middagen höjs stämningen med Gin Tånix, medlemmar ur VAPENBRÖDER som satt ihop Sveriges grymmaste partyband. Godisbordet är den fina avrundningen på kvällen som precis bara börjat.

Nu riggas lokalen snabbt om och öppnas upp för nattklubb. Fler gäster droppar in för att dansa loss till Dj-duon Sharks. Tjejerna har tagit sin publik med storm och anslöt bland annat till Veronica Maggios festkväll på Stockholm stadion i somras och öppnade nyligen för ingen mindre än The Chainsmokers. Dom har även haft kontrakt med Sony och släppt flera singlar. Däribland Rebel med miljoner views på Spotify. NU på konsthallen den 9 December!

Det är bordsplacering men självklart får ni önska plats. Maila info@rosenboms.se senast 6 december.

Vi har endast 150 platser till julfesten som kostar 299 kr medlem och 399 kr icke medlem. Man får ta med sig +1 som inte är student.

Länk biljett medlem: rosenboms.se/?product=julfest-medlem&lang=sv
Länk biljett icke medlem: http://rosenboms.se/?product=julfest-ej-medlem&lang=sv

Detta kommer bli en kväll utöver det vanliga och ett fantastiskt avslut på 2016 i äkta studentanda!

I siffror

26 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

133 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julfest & Nattklubb, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November