• Evenemang idag
Fredag
30
September 2016
Statt Karlskrona Karlskrona

Stora Butik & Restaurangfesten

DEN STORA BUTIK OCH RESTAURANGFESTEN med över 100 företag.

Snabbinfo:

Kostar: Gratis
När: 30:e september 21:00
Var: Statt, ingång schlagerbaren mitt emot Time

Fredagen den 30:e september anordnar Statt Nattklubb en stor fest för alla medlemmar i Karlskrona City med över 100 butiker, hotell och resuranger. Ta chansen att umgås med alla kollegor och branschfolk du sällan träffar för nu är alla under samma tak. Festen hålls i schlagerbaren på Statt där vi har schlagertema och vi bjuder på mingelmat och sänker priserna i baren så att det inte ska bli dyrt för någon. Vi kör igång 21:00 och senare under kvällen flyttas festen in i nattklubben där ni givetvis har fri entré där även allmänheten är välkommen.

HUR ANMÄLER MAN SIG?
Vi kommer gå ut i butikerna och restaurangerna för att dela ut biljetter som gäller som inträde till festen. Dessutom måste ni trycka "Kommer" i detta evenemanget så att vi kan planera med mat och dylikt.

Så hjälps åt att bjuda in alla kollegor så att ingen missar denna fantastiska fest. Vet ni att någon kollega inte har facebook meddela gärna Marco Djelevic Virriat eller din butikschef.

Har ni några ytterligare frågor kontakta Marco på 0763402922

I siffror

50 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

158 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Stora Butik & Restaurangfesten, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober