• Evenemang idag
Fredag
24
Mars 2017
Konserthusteatern Karlskrona

QUEENIE - FOREVER

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen. År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.
Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien ”I Got Talent” inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott.
Queenie, genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde. Kombinationen av original instrumentering, och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi.
Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse.
En kväll fylld av megahits som Radio Gaga, I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions och många, många fler.
THE SHOW MUST GO ON
------------------------------------- ---
"BRILJANT TOLKNING AV QUEEN.
Att som band leva upp och kopiera queen, är inte enkelt och kräver en hel del. Det kräver för det första en sångare som har ett enormt röstomfång och som når så högt att många messosopraner skulle bli avundsjuka. Michael Kluch i Queenie, det band som bildades 2005 i Tjeckien, har en sådan röst och energi som krävs. Michael Kluchs röst och uppträdande, är det som gör bandet till utmärkta Queentolkare. Han backas upp av kompetenta musiker, där gitarristen Rudolf Neumann sticker ut.En kväll fylld av underbara låtar som får hela kroppen att brista ut i rörelse och tacksamhet."
- Hans Järeby Jönköpingsposten
>b>Tider
Insläppstid: kl 18:30
Spellängd: 2 x 40 min
Åldersgräns: 18 år
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Ja

Biljetter & tider

Fredag 24 Mars 2017 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Konserthusteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. QUEENIE - FOREVER, Konserthusteatern

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars