• Evenemang idag
Lördag
24
September 2016
Skönstavik camping Karlskrona Karlskrona

Camp KHK

Vi har varit många som blickat tillbaka på premiären borta mot Tingsryd i division 1 för några år sedan. Då inte bara på matchen utan även uppladdningen innan matchen, Camp KHK.

Den 24 september spelar vårt KHK hemmapremiär mot anrika Leksand. För att göra dagen så bra som möjligt, kommer vi att ladda upp ordentligt och det med att ha Camp KHK #2. Campen kommer att äga rum på Skönstavik Camping där vi alla stora som små samlas för att ladda upp inför matchen på bästa sätt. Vi kommer att ladda upp med mat och dryck, livemusik och andra saker. Det kommer även finnas aktiviteter för barn som exempelvis prickskjutning och ansiktsmålning.

Vi startar dagen klockan 11.00 och håller på fram till ca.14.30. Då samlar vi ihop trupperna för att tillsammans marschera med flaggor och sång från campingen till arenan (OBS. Ingen pyroteknik/ bangers eller liknande är tillåtet!). Maten kommer att serveras ungefär mellan 12.00-13.30 och egen dricka får EJ medtages in på området. Livemusiken på scenen kommer ingen mindre än Joacim Müllo stå för. Mer information om dagens schema och aktiviteter kommer när det börjar närma sig.

Prislista
MAT
Schnitzel med pommes och bearneisesås med 50cl öl: 100:-
Schnitzel med pommes och bearneisesås med 33cl cider: 90:-
Schnitzel med pommes och bearneisesås med läsk: 75:-
Hamburgertallrik 90g med 50cl öl: 75:-
Hamburgertallrik 90g med 33cl cider: 65:-
Hamburgertallrik 90g med läsk: 55:-

DRYCK
Öl 50cl: 40:-
Cider 33cl: 30:-
Läsk: 15:-

Om man vill äta måste man beställa det SENAST onsdagen 14 september. Beställningen skickar man till bbstyrelsen@gmail.com . I beställningen vill vi även ha namn, telefonnummer samt vilken mat man vill beställa. I samband med beställning betalar man också och det gör man antingen via swish eller via BG.
Swish: 1231069491
BG: 322-9598

Betalningen ska märkas med ditt namn och "Camp KHK". Beställningen är bindande, vilket betyder att inga pengar kan återbetalas.

Vi vill även passa på att rikta ett extra stort tack till följande sponsorer som gör denna uppladdning möjlig,

Skönstavik Camping
Restaurang Pizzeria Skönstavik
Asfaltbolaget
Bergåsa ljud och ljus
Joacim Müllo

Anmäl dig och skicka din beställning direkt! Nu ser vi till att göra den här dagen helt magisk, TILLSAMMANS!

DE E VI SOM E KHK!
/Blackbugs styrelse

I siffror

133 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

245 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skönstavik camping Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Camp KHK, Skönstavik camping Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari