• Evenemang idag
Lördag
24
September 2016
Stortorget 1, SE-371 31 Karlskrona, Sverige Karlskrona

Grand Opening Rosenboms Nation

Vi firar Rosenboms Nations 1års dag med en bal!

Grand Opening är det största och häftigaste evenemang som görs för studenter på hela året. Under förra årets Grand Opening bokade vi Linda Bengtzing, magiker och fyverkerier. Det var en galen kväll. Ni som var där, ni vet!


I år tänker vi större och arrangerar därför en bal i First Hotells vackra festvåning. I toner från live musk från kända CMC Music avnjuter vi en 3-rätters middag. Efter middagen ställer sig en av Sveriges främsta komiker, Shan Atci, på scen för att bjuda på 1 timme show. Där efter slänger vi av oss skorna och dansar in i dimman på Sliver.

Vi har arrangerat proffesionell fotogarfering för att dokumentera er och denna underbara kväll vi väntar oss.

Evenemnaget är endast för studenter men man får givetvis ta med sig en +1 som inte är student. Medlemspris 350 kr annars 425 kr.

Biljetter köper ni här: http://rosenboms.se/?product_cat=tickets

Klädkod?
Högtidsdräkt eller Mörk kostym. Det är lika okej att ha Mörk Kostym som det är att ha Högtidsdräkt och tvärt om. Vi har två klädkoder för att dom som vill ska få använda sina uniformer och frackar.

Läs mer om klädkoderna här: http://www.vett-och-etikett.com/vett-och-etikett.asp?tips=Vett-och-Etikett-tips

Vad ingår?
Kl 18.30 prick svävar ni in genom ingången från torget. Där möts ni av 1 fördrink och fotografering. Sedan slår ni er ner på er plats och kvällen börjar. En 3-rätters middag dukas fram med 2 glas vin som ingår. För den törstiga går det självklart att beställa mer i baren. Efter middagen är det ny fotografering där ni bjuds på ännu en mingeldrink. Sedan kliver Shan Atci på scen och festen fortsätter på nattklubben Sliver!

Allergier?
Lugn, skicka din alergi till info@rosenboms.se. Märk mailet med alergi.

+1 och bordsplacering?
Om man tar med sig en +1 som inte är student, eller som är student så skriver man dennes namn i sin bokning. Går man i par så är det viktigt att informera även detta. Går man som vänner i grupp men vill sitta med varandra så skickar man 1 mail med allas namn. Om man skickar fler än 1 mail med den informationen får man ha övreseende om att det kan bli fel. Vi gör dock så gott vi kan för att det ska bli rätt. Mail om önskan om bordsplaering skickas till info@rosenboms.se senast den 19 september.

För frågor och funderingar om kvällen vänligen kontakta curator Malina Borg Sigg på facebook eller malina@rosenboms.se!

Vi ser fram emot en underbar kväll!

I siffror

98 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

252 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November