• Evenemang idag
Tisdag
28
Juni 2016
Skärva Herrgård Karlskrona

Louise Hoffsten

Louise Hoffsten är en en av landets mest folkkära artister och i sommar besöker hon herrgårdens solgård med sina två musiker Anders Jonsson på bas och Rikard Krantz på gitarr. Det blir en härlig sommarkvällskonsert med ett varierat program med material från senaste albumet “L” men också axplock ur hennes digra låtskatt genom åren.

“Evigt unga Louise Hoffsten fyllde 50 år under 2015 och firade sig själv med att ge sig ett nytt album i födelsedagspresent. Albumet “L” är en tillbakablick till Louises influenser och musikaliska uppväxt, och hela albumet är organiskt liveinspelat i Art:Ery Studios (fd Decibel). Första singeln “My Dignity” är ett inlägg i debatten kring tiggeri- och migrationsfrågan och släpptes på Louises födelsedag den 6 september. Låten är skriven av Louise och Peter Kvint.Albumet “L” är producerat av Stefan Örn som även producerade och var medkompositör till Louises finalbidrag i Melodifestivalen ”Only The Dead Fish Follow The Stream”. Bland övriga samarbetspartners märks Peter Kvint, Sharon Vaughn och Leif Larson”.

“I got my spot
I got my cup
They don’t want us here
Say we ask too much
It’s hard when you are all alone I really want to keep
My dignity”

I siffror

295 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
Boenden närmast Skärva Herrgård natten mellan 19 och 20 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skärva Herrgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Louise Hoffsten, Skärva Herrgård

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November