• Evenemang idag
Lördag
28
Maj 2016
Karlskrona Konsthall Karlskrona

HBTQ-Monolog: Komma Ut

Stolta föräldrar i Blekinge och RFSL Blekinge är så glada att kunna presentera Oskar Sternulf och hans HBTQ-monolog "Komma ut" under Karlskrona Pride. Det är även fantastiskt kul att det är urpremiär/värlsdspremiär i Oskars hemstad.

HANDLING
”Komma ut” är skriven och framförd av skådespelaren Oskar Sternulf och inspirerad av Anders Öhrmans intervjubok med samma namn. Vi får följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är.

I monologen bemöts många fördomar kring homosexualitet och på ett gripande men samtidigt humoristiskt sätt får publiken lära sig att respektera och förstå sin omgivning, bli mindre fördomsfull och lära att älska sig själva för den personen de är.

- - -

Artikel i majnumret av HBTQ-magasinet QX:
https://issuu.com/qxtra/docs/qxmaj2016/23
Oskars hemsida/Instagram:
www.sternulf.se

- - -

Efter Oskars monolog kommer Stolta föräldrar till HBTQ-personer presentera sig och prata om hur det är att komma ut som just, förälder.

I siffror

43 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

316 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HBTQ-Monolog: Komma Ut, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November