• Evenemang idag
Söndag
15
Maj 2016
Sparresalen Karlskrona Karlskrona

Symfoni-Konsert

Varmt välkomna på Karlskrona Symfoniorkesters säsongsavslutning! Tenorlsolist är Jörgen Axelsson och allt sker under ledning av dirigent Berth Nilsson.

Det bjuds på musikaliska pärlor, i både stort och mindre format, av de engelska storheterna Purcell, Dowland och Britten.

Biljetter: 180/150kr, 50kr (studerande). Barn går givetvis gratis!

***
LÄS OCKSÅ:
Det är få städer förunnat att ha en egen orkesterförening, och Karlskronas Symfoniorkester bildades i december 1913. I ett kulturklimat som ofta drabbas av "projektsjuka" och siktar in sig på snabba lösningar av jippokaraktär, blir det allt svårare att överleva för verksamheter som arbetar långsiktigt. Visa nu ditt stöd för Karlskronas kulturliv! Inte enbart under en solig veckas Skärgårdsfest, utan också för vinterhalvårets idoga och dagliga kulturarbete!

Det handlar inte om att bara handla lokalt, utan att LYSSNA lokalt: "Om du vill att Karlskrona ska ha en orkester imorgon - lyssna på den idag!" - helt enkelt!

GÖR SÅ HÄR:
Boka in den 15 maj!
Köp en biljett till din omtyckta granne eller ta med ett barnbarn!
De flesta lyssnar säkert på musik, men har nog sällan hört en levande orkester.
Så, låt yngre familjemedlemmar eller jämngamla kollegor uppleva LEVANDE musik, med orkester och sång, i sin egen stad!
Det kostar mindre än ett biobesök, och dessutom går pengarna inte in i Aaron Spellings eller Trumps multinationella fickor i Paraguay, utan rakt in i i Karlskronas kulturliv och orkesterns verksamhet!

Visst ses vi där?

Hälsar
Joakim

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

254 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sparresalen Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Symfoni-Konsert, Sparresalen Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November