• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Torsdag
24
Mars 2016
Clarion Collection Hotel Carlscrona Karlskrona

Äggjakten

Hej Karlskrona!

Är ni trötta på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs som gyllene ägg från Clarion Collection Hotel Carlscrona innehållande presentkort på exempelvis fluffiga hotellkuddar, fika, kvällsbuffér, frukostbufféer och hotellövernattningar? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Karlskrona våra påskharar har gömt dem.


På skärtorsdagen den 24 mars går den stora äggjakten av stapeln! Vi gömmer guldfärgade påskägg runt om på Trossö i Karlskrona, du hittar dem på offentliga ytor och områden. Ett tips är att hålla utkik här i eventet så kanske du får lite ledtrådar!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter… I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige. Läs gärna mer om tävlingsreglerna här http://bit.ly/Aggjakten2016Tavlingsregler

SAVE THE DATE
Torsdagen den 24 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår till och med klockan 18:00 samma dag. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, familj eller kolleger så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
I äggen har vi gömt fina priset, allt från fluffiga hotellkuddar till hotellövernattningar. När du hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Allt du behöver veta finns i ägget!

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Karlskrona största äggjakt.
Lägg upp bilden här i eventet och tagga bilden med #äggjaktenkarlskrona, vilket nummer ditt ägg har samt vilket hotell som är avsändare. Den person som får flest likes på sin bild vinner ett extra hederspris!

…AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om.

Är DU redo? Det är vi! Happy hunting!

Varma påskiga hälsningar från oss på Clarion Collection Hotel Carlscrona!

I siffror

468 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

421 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Collection Hotel Carlscrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Clarion Collection Hotel Carlscrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November