• Evenemang idag
Söndag
20
September 2015
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Fredskonsert

Om
Varmt välkomna till fredskonserten i Karlskrona Konsthall den 20 september! Det är ett gäng fantastiska artister som samtliga uppträdde på årets Mundekulla musikfestival, bl a Peter Elmberg, JanEric Ström & Dreamband samt svensk-samiska Elin Teilus. Förhoppningsvis kommer också ett antal starka kvinnor med en bakgrund i folkmusiken! Med alla dessa på scen och med musik som innerligt talar till hjärtat så kan det inte bli annat än magiskt!


Själva konserten är en hyllning till den internationella fredshelgen 19-21 september och den arrangeras utan minsta vinstintresse. Istället är förhoppning att det ska bli en mötesplats för människor där man genom musiken kan bygga broar! Till sitt eget hjärta, till medmänniskorna i publiken, till medmänniskorna på scenen samt medmänniskorna i världen utanför!

Köp biljetter på nortic.se, BLT samt turistbyrån!

Varmt varmt välkomna!

Dela gärna inlägget och bjud in nära och kära

I siffror

37 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

276 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fredskonsert, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari