• Evenemang idag
Fredag
29
Januari 2016
Karlskrona Konsthall Karlskrona

Billie The Vision & The Dancers

Billie the Vision & the Dancers grundades i Malmö för snart 12 år sedan. Då bestod bandet av sju medlemmar, nu är det fyra kvar som alla bor i Bräkne-Hoby i Blekinge. 2013 tog gruppen en paus från det ständiga turnerandet och fokuserade mer på att repa, skriva låtar och spela in. 2014 gjorde man några spelningar för att fira sitt tioårsjubileum och responsen på turnén gav mersmak. I slutet på januari blir det därför turnépremiär i hemkommunen Ronneby. ”Något som skiljer denna turnén från andra, är att vi kommer spela på flera ställen med sittande publik. Det kommer påverka låtlistan, och låtar som vi nästan aldrig spelar på vanliga klubbspelningar får chansen att höras live. Det har vi faktiskt drömt länge om nu - att få dela med oss av hela vår låtskatt”, säger sångaren Lars Lindquist.

Den 2 december släpps ep:n The Key to My Magic World och i samband med detta en video på låten Sweet Jesus. 29 januari besöker Billie The Vision & The Dancers anrika Karlskrona Konsthall.

Biljettpris (inklusive serviceavgift):
Ståplats 195:-
OBS! Åldersgräns 13 år. Under 18 år endast i målsmans sällskap.
Insläpp 20.00
Konsert 21.00

I siffror

54 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

301 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Billie The Vision & The Dancers, Karlskrona Konsthall

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari