• Evenemang idag
Fredag
11
December 2015
Statt Karlskrona Karlskrona

Decaville & Diablo

På mindre än ett år har Decaville åstakommit mer än vad många gör under en hel karriär, Allt ifrån att ha sin utlandsdebut på sydeuropas största festival till att kamma in över en miljon streams på sina låtar. Under samma år har Decaville lyckats få in sina låtar på några av världens mest prestigefulla listor bland annat med sin låt "Power" med den legendariska Mobin Master som låg etta på traxsourcelistan under en hel vecka och Decavilles egna remix av Miamibaserade producenten Henrixs låt "Acid, Rave, Sex" som nådde plats 60 på Beatportlistan! Decaville anses vara en av de mest profilerade EDM-Akterna i Sverige just nu med sitt distinka sound baserat på Melbourne Bounce och klassik Dirty Dutch!

Och vad säger vi om Timo, jo:
Legendarisk Dj som spelat på mer än 650 klubbar och events! Känd för att röja sönder dansgolv, så kommer han även göra denna kväll!

Julborden är i full gång i hela Karlskrona så även i vår festvåning, dessa grabbar ser till att avsluta natten på bästa sätt!

I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

231 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Decaville & Diablo, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November