• Evenemang idag
Torsdag
24
December 2015
Karlskrona

Julhjälpen För Barn

Nu är det inte långt till vintern vilket också innebär att julen närmar sig. Då brukar julklappar och mat inhandlas! Tyvärr har inte alla tillräckligt med pengar för att skapa den jul som man önskar för sin familj och sina barn. Känner du att du behöver hjälp med julkappar och/eller julmat? Då ska vi försöka hjälpa till!

Har du däremot en julklapp över, eller kanske lite pengar som man skulle kunna bidra med till julmat, så ska vi göra allt vi kan för att din hjälp ska nå den som behöver det.

Det ska inte vara så svårt att hjälpa till tänker vi!

SÅ HÄR GÖR DU OM DU VILL SÖKA HJÄLP:
Du kan maila julklappen2015@gmail.com eller skriva ett privat meddelande på Facebook till någon av oss som administrerar sidan där du skriver vad du behöver hjälp med, t.ex. mat, julklappar, vem julklappen skall vara till t.ex. flicka 3 år. Självklart blir du anonym och har endast kontakt med oss som administrerar sidan.

SÅ HÄR GÖR DU OM DU VILL HJÄLPA:
Följ flödet i Facebook-eventet Julhjälpen för barnen Karlskrona då vi lägger upp efterlysningar lite då och då. Se vad vi söker och hör av dig genom att skicka ett PM till oss med vad du kan bidra med till just de familjer som söker hjälp. Nytt eller begagnat spelar ingen roll, bara det är rent och fint.

Det går även bra att skänka valfri summa. Pengarna vi får in går till julmat.
Då går det bra att swisha till 0732-010205, märk med julhjälpen!

Representant för Julhjälpen för barnen Karlskrona: Anna-Carin Ankis Bodin
(Jennie Andersson som skapat detta evenemang ska inte kontaktas för Karlskronaområdet).

Julhjälpen finns på flera orter runtom i Sverige så för att komma till din rätta stad kan du gå in här https://www.facebook.com/events/348536108658207/. Där har vi länkat vidare till alla städer där julhjälpen finns. ?

I siffror

172 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

461 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julhjälpen För Barn, Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December