• Evenemang idag
Lördag
5
December 2015
Statt Karlskrona Karlskrona

Broiler

FÖRKÖP: 130:- || DÖRREN: 150:-
Förköp link: http://bit.ly/1QHl1KI


Under de senaste åren har DJ-och producentduon Broiler vuxit sig stora i musikbranschen med MILJONTALS views på Spotify. Den 5 december besöker de STATT och vi lovar en kväll utöver det vanliga!
--------------------------------------------------------------------------------------
** År 2012 - "Afterski” som blev Broilers första större hit.
** År 2013 - "Vannski” som sålde platina snabbare än någon annan hit i norsk historia.
Vid denna punkt var texterna på norska, de ville nu prova vingarna på internationell marknad.
** År 2014 - “Strålar av ljus” som var den första stora hiten med engelsk text. Den släpptes även på Sky Musik via Universal.
** Broilers nästa singel - "Wild Eyes", blev den en monsterhit som flög upp till toppen av listorna under en mycket kort tid och mer än 34 miljoner views på Spotify.
--------------------------------------------------------------------------------------
Slutsålda shower och spelningar på stora festivaler tillsammans med artister som Avicii, Steve Angello, Laidback Luke och David Guetta flertalet gånger har DJ-duon gjort en häftig resa.

Karlksrona, är ni redo att lyfta taket tillsammans med Broiler på Statt?

Broiler har tillsammans med Sky Agency skapat ett betydande avtryck i den norska musikindustrin. I december 2011 träffade killarna ägarna Trond Opsahl och Christoffer Huse. Med bred kunskap och lång erfarenhet inom att arrangera konserter kunde de hjälpa Broiler att gå vidare till nästa nivå. Med tiden arbetade Mikkel, Simen, Trond och Christoffer mer som en grupp för att nå mål som de flesta människor inte anser vara möjliga.

De fyra medlemmarna är som en familj med olika kvalitéer som kompletterar varandra. Det skapar ett kraftfullt och starkt team med stor förståelse av varje aspekt som behövs för att utvidga gränserna ytterligare. Att alltid hjälpas åt och stödja varandra i krävande tider och inför viktiga beslut är en av de främsta anledningarna till Broiler och Sky Agency når varje mål de sätter ut. Alla fyllda med en stark drivkraft att skapa, bygga och erövra personliga och affärsrelaterade mål.

Välkomna till oss på Statt den 5 december!

I siffror

129 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

353 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Statt Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Broiler, Statt Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari