• Evenemang idag
Lördag
28
November 2015
Konsthallen, Salongen, Karlskrona Karlskrona

Opera Für Alle

Opera für Alle

Opera i en oväntad, dramatisk och humoristisk tappning.


I Opera für Alle framför operasångerskan Karolina Blixt en rad välkända musikstycken. Sånger ur verk som Carmen, Don Giovanni, Trollflöjten och Barberaren i Sevilla får ny livskraft när hon möter sin publik.

Med en fantastisk röst och dramatisk talang tar hon oss med in i en annorlunda operavärld. Det här är verkligen opera för alla, såväl för den vana operabesökaren som den som går för första gången! På scen ser vi Karolina Blixt, pianisten Samuel Skönberg och en flygel. Scenografin är enkel men med hjälp av mycket kostym, humor och drama blir föreställningen storslagen.

Karolina Blixt är utbildad på Operahögskolan i Stockholm (2007) och har sjungit på de stora opera- och konsertscenerna runt om i Sverige och Europa. Men hon drivs också av att göra klassisk konstmusik tillgänglig för fler än de redan invigda. Hon vill hitta komplement till institutionsscenerna, konsertsalarna och operahusen.
2013 satte hon därför upp föreställningen Opera für Alle på Klara soppteater i Stockholm där den har spelat för fulla salonger.

Hon har även spelat den på Helsingborgs Stadsteater och Ulriksdals Slottsteater och nu får hela Sverige möjlighet att se föreställningen när den åker ut på turné med Riksteatern.

Presscitat om Karolina Blixt:
"...hon visar sig inta scenen med samma imponerande pondus och elegans som tidigare, i helt väsensskilda roller"
SVD

"Blixt är inte bara operautbildad sångerska, hon har också dramatisk talang och fantastisk scennärvaro..."
UPPSALA NYA TIDNING

Entre 200 kr, med scenpass 150kr
Ungdom t.o.m. 25 år 70kr, med scenpass 50kr
#visitkarlskrona

I siffror

314 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari