• Evenemang idag
Lördag
5
December 2015
Folkets Hus Karlskrona Karlskrona

Föreläsning: Metamodellen

OBS!
* Medtag papper och penna.
* 25 kr inträde (fika ingår!)

Då var det dags för en upprepning av föreläsningen om metamodellen, som senast hölls i början av november. Metamodellen är en kommunikationsmodell som använts av kommunikatörer och terapeuter i USA sedan 70-talet, och ligger till grund för NLP (neurolingvistisk programmering) som är en modern inriktning inom psykologi.

Förra föreläsningen fick mycket positiv respons! Därför håller vi den nu i större skala ämnad att öppna ögonen på fler människor som vill bli bättre på sin kommunikation i olika sammanhang. Vill du bli bättre på att förstå dina nära och kära? Arbetar du inom hälsa och vill bli bättre på att förstå dina klienter/brukare? Vill du lära dig att både läsa och skriva texter mer analytiskt? Metamodellen kan hjälpa dig med allt detta.

Här är en kommentar från senaste föreläsningen:
”Kim Jonsson förklarar med hjälp av enkla, tydliga och ibland humoristiska instruktioner hur Metamodellen kan användas i vardagligt tal såväl som i analys av ideologiska texter. Med hjälp av kortare övningsavsnitt som avslutar varje delmoment så dröjer det inte länge förrän alla i gruppen är engagerade i uppgiften. Jonsson lyckas att förklara en svår modell och göra den till ett lätthanterligt verktyg för alla.” – Louise Sabel

Föreläsningen sker genom Socialdemokraterna i Karlskrona tack vare den fantastiska föreningen Avanti.
Mycket nöje!

I siffror

485 st

har besökt evenemanget på Karlskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Karlskrona). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Metamodellen, Folkets Hus Karlskrona

POPULÄRT I Karlskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari